Reviews

 

image1.jpeg 2     Beleef Zuid-Afrika op een unieke manier!     image1.jpeg 2

 

Maak kennis met de opwindende wereld van jagen en gamefarming in Zuid-Afrika!

Bezoek een ander Zuid-Afrika met:

 

 

Experience Gamefarming!

 

 01

 

 Experience Gamefarming biedt u de mogelijkheid om een uniek, indrukwekkend en onvergetelijk avontuur te gaan beleven in Zuid-Afrika.

De reizen die we organiseren kenmerken zich door een unieke combinatie van opwindende actie, inhoudelijke verdieping en inzichten, achtergrondinformatie en tal van heel bijzondere verdere activiteiten die u nergens anders zult vinden.

 Wij bieden een geheel verzorgd, all-in verblijf aan op de moderne en vooruitstrevende en maar liefst 6.000 ha. grote Zuid-Afrikaanse wildlife boerderij "Lentegeur Wildlife". Lentegeur Wildlife is gelegen vlakbij het plaatsje Thabazimbi in de noordelijk gelegen provincie Limpopo in Zuid-Afrika. Lentegeur Wildlife heeft zich toegelegd op het duurzaam fokken en benutten van die diersoorten die van oorsprong al voorkomen in de natuurlijke omgeving van de Afrikaanse savanne. Juist door met deze inheemse diersoorten te werken, in plaats van met gedomesticeerd veesoorten zoals runderen of geiten, dragen ze in belangrijke mate bij aan de instandhouding van de oorspronkelijke savanne landschap. Het landschap waarin het inheemse wildlife het best gedijt!

 

Giraf

 

Tijdens uw verblijf gaat u zelf hand-on kennismaken met dit werk en leert u alle ins en outs van hoe je op een duurzame manier met inheems wildlife om kunt gaan. Over hoe het duurzaam benutten van deze natuurlijke bron van rijkdom voor Zuid-Afrika, niet alleen voor inkomen en werkgelegenheid zorgt, maar ook een essentiele rol speelt in het behoud van de oorspronkelijke ecosystemen en de rijke biodiversiteit die het land van oorsprong al kent! Van inrichting, verzorging, vangen en behandelen tot aan het schieten, slachten en verwerken.... u gaat alles zelf bekijken, doen en ervaren!

 

04

 

En doordat dit soort activiteiten tot de dagelijkse gang van zaken op Lentegeur Wildlife behoren, kunnen we u dit alles al tegen verrassend lage, en daarmee voor iedereen bereikbare tarieven aanbieden!

 

U kunt al met ons mee vanaf €2.613,- op basis van een groep van 5 pers.

Wij werken alleen met all-inclusive prijzen! Dus deze prijs is inclusief retourticket, verblijf, afschot, gebruik wapens, begeleiding en alle activiteiten!

 

Lees verder en maak zelf kennis met het enerverende wereld van jagen en gamefarming in Zuid-Afrika!

 

 

Klik hier voor onze mogelijkheden