Reviews

  

 image1.jpeg 2     UW VERBLIJF IN BEELD     image1.jpeg 2

 

Afrika doet iets met je.... Het land zelf, haar vriendelijke bevolking, de mooie natuur met haar prachtige flora en unieke fauna, het heerlijke klimaat en de ruimte en vrijheid om daar nog jacht in haar meest pure vorm en met alle zintuigen te beleven. Bijna zonder uitzondering horen we van iedereen die er ooit geweest is, dat ze vaak ter plekke alweer aan het kijken zijn naar mogelijkheden om er nog weer een keer naartoe te gaan. Voor de mensen die al een keer in Zuid-Afrika geweest zijn hoeven we hier op deze website eigenlijk niet aan promotie te doen. Dat doet Afrika zelf al wel genoeg!

Voor iedereen die er nog niet is geweest, hebben we hieronder wat beelden staan van wat u kunt verwachten als u met ons meegaat gaat naar dit bijzondere land. Alle foto's die hieronder staan zijn genomen op het terrein van Lentegeur Wildlife; uw bestemming tijdens uw Experience Gamefarming!  

 

Op ons youtubekanaal @Experiencegamefarming vindt u verder een serie voorlichtingsvideo's die u vast een voorproefje geven van wat de verschillende onderdelen van ons concept inhouden. Hieronder vindt u de links naar deze serie video's maar bekijk vooral ook de andere spectaculaire video's op ons kanaal!

 

TNV1 TNV2a TNV3a TNV4
 
 
TNV5   TNV6   TNV7
 
4 uw reis in beeld