H77A7122b 683x1024Over ons

Jachtbedrijf Nederland is een initiatief van Harry Lamers. Als derde generatie jager in een familie van jagers is de jacht in al zijn facetten hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Als kind ging hij al mee het veld in en leerde hij in de praktijk wat jagen inhoudt. Hierbij lag de nadruk op beleven en genieten, maar bovenal op veiligheid, weidelijkheid, respect voor de leefomgeving en het leven wat zich daarin bevindt. Inmiddels is Harry bijna 35 jachtaktes verder. Zijn jachtbeleving heeft hem niet alleen door alle provincies van Nederland geleid maar ook buiten onze landsgrenzen is hij daarin actief.

Qua loopbaan lag een keuze voor een carrière in het buitengebied voor de hand. Met een gecombineerde afstudeerrichting in Rentmeesterij en Natuur-en Landschapstechniek werd de basis gelegd voor de zakelijke en meer inhoudelijke benadering die nog steeds zijn werkwijze typeert. Er volgde een carrière bij diverse overheden, semi-overheden en verenigingen. Gaandeweg verschoof het accent van vastgoed en transacties naar belangenbehartiging, advies en dienstverlening voor grote nationale brancheverenigingen.

Vanuit zijn servicegerichte instelling zag hij de druk op de organisatie en professionaliteit van jagend Nederland toenemen. WBE’s en jagers die in de knel komen door de hoeveelheid bureaucratische rompslomp die er op ze afkomt, en daarnaast de hoge eisen die er aan ze gesteld worden op het gebied van organisatie, transparantie en rapportage. Vanuit zijn praktische en oplossingsgerichte instelling wilde hij hier met een antwoord op komen, een alternatief voor WBE’s en jagers om de focus te kunnen blijven houden op het genot van de jacht.  

Zo ontstond uiteindelijk Jachtbedrijf Nederland; een klein maar zeer ambitieus bureau. Klantgerichtheid, flexibiliteit, service- en dienstverlening en innovatie staan voorop, samen met betrouwbaarheid, accuratesse, discretie en integriteit. Jachtbedrijf Nederland heeft de ambitie om het dienstenaanbod continu uit te blijven breiden en op die manier in te blijven spelen op vraagstukken die er bij jagend Nederland zijn, of nog gaan ontstaan. Jachtbedrijf Nederland volgt de ontwikkelingen van de nationale en regionale overheden en komt met oplossingen. Concreet, praktisch, op locatie en in de taal van de jagers zelf!

 

Jachtbedrijf Nederland, voor een professioneel georganiseerde jachtsector in Nederland!