Onze mogelijkheden  Accommodaties  Kosten Praktische informatie Reis informatie Jachtreizen  Achtergrond informatie  Nieuws Uw verblijf in beeld Reviews Veelgestelde vragen

 

 

image1.jpeg 2     REVIEWS     image1.jpeg 2

 

 
Na afloop van hun reis met Experience Gamefarming ontvangen alle gasten van ons een uitnodiging om online een enquete in te vullen met vragen over hun reis. Hierin komen ook onderwerpen aan bod als de begeleiding vooraf en ter plaatse, de verschillende onderdelen van hun reis, de accommodatie en de over-all indruk en waardering over onze reizen. Voor ons is dit erg waardevolle informatie om continu ons aanbod en de samenstelling van het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en verwachtingen van onze gasten. 
 
Daarnaast is dit voor mensen die zich aan het orienteren zijn op een reis naar Zuid-Afrika, waardevolle feedback van ervaringsdeskundigen. Hieronder wat reacties die we uit deze enquente hebben gehaald en u wellicht kunnen helpen bij het nemen van een beslissing om in de toekomst ook met ons op reis te gaan! 
 
Rev1
 
Rev2