Reviews

 

 

image1.jpeg 2     ACCOMMODATIES     image1.jpeg 2
 

Op onze gamefarm Lentegeur Wildlife hebben we meerdere sfeervolle en compleet ingerichte accommodaties voor u klaar staan. Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap (en uiteraard de beschikbaarheid) zullen we hier overleg met u de beste keuze in maken. Door deze verschillende mogelijkheden kunnen we zowel u als individuele reiziger als ook groepen tot 25 personen een meer dan prima huisvesting bieden op onze gamefarm!

Al onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. U heeft altijd de beschikking over een eigen koeling gevuld met diverse dranken en ook de vuurplaats is meestal nabij voor een gezellige nazit rond de braai. Maak hieronder kennis met onze verschillende lodges en kampen.


 

Acacia Tented Camp

 

 Super trots zijn we op het volledig nieuwe Acacia Tented Camp. Dit eind 2023 gerealiseerde kamp is voorzien van twee zeer luxe en van alle gemakken voorziene, vaste tenten. Elke tent is geschikt voor twee personen. Een prachtig voorbeeld van "Glamping" African style! Uiteraard voorzien van elektra en stromend water zijn deze twee tenten gelegen midden in het bushveld dus kijk niet vreemd op als er 's nachts dieren aan uw tent staan te snuffelen!  Uiteraard ontbreekt de braaiplaats niet en oh ja, hadden we u al verteld dat we er ook meteen maar een heerlijke en intiem gelegen hottub bij geplaatst hebben?!

3k 5k 6k

 

1k 8k 9k

 


 

Cussonia Bush Camp

 

Ruim en luxe opgezet kamp met 7 (deels) vrijstaande huisjes rond een heerlijk zwembad. Deze huisje kunnen we zo inrichten dat ze geschikt zijn voor groepen tot in totaal 25 personen groot. Uiteraard ontbreekt een gezellig vuurplaats (braai) niet. Het kamp beschikt tevens over een zeer ruim en sfeervol ingerichte centrale ruimte met een gezellige zithoek en een volledig ingerichte bar waar het ook 's avonds goed toeven is! Ook is dit de gezamenlijke eetruimte waar onze de staf u laat kennismaken met de heerlijke Zuid-Afrikaanse keuken. 
 

c2 c3 c1

 

c6 c4 c5

 


 

Monkey Thorn Bush Camp

 

Monkey Thorn is een knus kamp met twee identieke, traditionele en geheel vrijstaande huisjes. Beide huisje hebben tot 4 bedden maar dit kan indien nodig nog met stapelbedden wat uitgebreid worden. Beide huisjes hebben uiteraard elektra en zijn voorzien van een eigen toilet en douchegelegenheid. Dit kamp dus ideaal voor gezinnen of kleinere groepen. Gelegen rond een gezellige vuurplaats en met een eigen keuken, eetruimte en goed gevulde koelkast ontbreekt het de gasten ook hier aan niets.

mt1k mt2k

mt3k mt4k

 


 

Maroela House

 

Maroela house is een voormalige bedrijfswoning die volledig is verbouwd en ingericht is als gastenverblijf. Het onderkomen heeft na de verbouwingen van begin 2024 vier slaapkamers en drie badkamers. In totaal kunnen we hier 10 personen in onderbrengen maar ook hier kunnen we dit desgewenst nog iets aanpassen door het plaatsen van stapelbedden.  Heerlijk gelegen met een ruime afgesloten tuin en uitzicht op het bushveld!

m1k m2k m4k

m3k  Plattegrond Maroela House