LogoJM500px

Voor de juniorjager    

 

Vele honderden mensen starten elk jaar aan de jachtopleiding in Nederland. Maar met het behalen van het jachtdiploma zijn ze er nog niet. Zoals het ook vaak over autorijden wordt gezegd, met enkel een rijbewijs op zak is men niet meteen ook een goede chauffeur. Dit geldt dit ook voor jagers; heeft u eenmaal uw jachtdiploma gehaald, dan begint het eigenlijke leren pas! Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om na het behalen van het jachtdiploma ook direct in de praktijk met jagen, beheren of schadebestrijding aan de gang te gaan. Jachtmogelijkheden zijn in ons kleine land schaars en niet iedereen wordt in een warm jagersnest geboren. Maar ook als u al ervaring heeft in de jacht en deze wilt verbreden naar nieuwe terreinen biedt jachtmentor.nl mogelijkheden. Bijvoorbeeld door als ervaren grofwildjager ook eens een jaar de handen uit de mouwen te steken onder mentorschap van een jachtmentor in een typische kleinwildjacht.

Jachtbedrijf Nederland wil de aansluiting van beginnende of onervaren jagers bij de jagerswereld graag stimuleren. Dit door het bieden van mogelijkheden om praktijkervaring op te doen en een start te maken met het ontwikkelen, dan wel verbreden van het eigen netwerk in de Nederlandse jagerswereld.

Door u als beginnend jager in te schrijven bij www.jachtmentor.nl krijgt u de mogelijkheid om onder begeleiding van een jachtmentor een bepaalde periode met hem of haar mee te lopen en u verder te ontwikkelen als professioneel jager. Hoe deze inschrijving en de daaropvolgende selectieprocedure plaatsvinden, kunt u lezen op de website van jachtmentor.nl. Ook is hier meer te lezen over de kosten. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen!