Ondersteuning

Voor WBE's

Voor jagers of jachtcombinaties

Voor WBE's

WBE’s in Nederland komen steeds nadrukkelijker in beeld. De rol van WBE’s wordt daarmee steeds groter en meer divers. Dit geldt vervolgens ook voor de verantwoordelijkheden van een WBE bestuur. Het is niet altijd eenvoudig om voor dit steeds groter worden takenpakket voldoende en ervaren bestuurders of ondersteuners te vinden die deze taken kunnen oppakken en de verantwoordelijkheden kunnen dragen. Ook zien WBE’s zich regelmatig geconfronteerd met plotselinge of moeilijk op te vullen vacatures in hun bestuur. Jachtbedrijf Nederland biedt deze WBE’s een snelle en concrete oplossing. Een beschikbare en ervaren interim professional kan tijdelijk, of voor langere tijd binnen uw WBE de rol van voorzitter of secretaris invullen.

Hieronder staan enkele voorbeelden van de mogelijkheden waarmee Jachtbedrijf Nederland uw WBE bestuur kan ondersteunen bij de uitvoering van zijn taken:

-        Interim voorzitter/secretaris of algemeen ondersteuner voor WBE-besturen.

-        Ondersteuning voor WBE-besturen bij implementatie Wet Natuurbescherming.

-        (Ondersteuning bij) opzetten evenementen, tellingen, schoonmaakdagen, etc.

-        Gedelegeerd projectleider voor externe adviesbureaus bij opstellen beheerplannen.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden waarmee Jachtbedrijf Nederland uw WBE kan ondersteunen. Loopt u binnen uw WBE tegen situaties aan waarbij u snel voor korte of langere tijd concrete ondersteuning nodig heeft? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Voor jagers of jachtcombinaties

Ook jagers of combinaties kunnen bij Jachtbedrijf Nederland terecht voor ondersteuning. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen de administratie bij uw jachtveld op te schonen en op een heldere overzichtelijke manier in kaart te brengen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig en met uiterste discretie om met uw gegevens. Ook als u in de organisatie van uw dagelijkse jachtpraktijk tegen andere zaken op loopt waar u ondersteuning bij zou willen, dan kunt u contact met ons opnemen. Kennismaking is geheel vrijblijvend en zo kan er gekeken worden naar de mogelijkheden van ondersteuning van Jachtbedrijf Nederland.